نوع گزارش: رویکردهای موثر برای تحقق هدف گرسنگی صفر در توسعه پایدار (با نگاهی به عملکرد کشورها) | تهیه کننده: فاطمه علیزاده آغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1403/04/10
نوع گزارش: الزام مشارکت بخش عمومی و خصوصی برای کاهش ضایعات غذایی (شاخص ضایعات غذایی 2024) | تهیه کننده: فاطمه علیزاده آغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1403/01/27
نوع گزارش: آثار تغییرات اقلیمی بر زنجیره تامین مواد غذایی و راهکارهایی برای کاهش پیامدهای آن در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا | تهیه کننده: محمود نصیری | تاریخ انتشار: 1402/09/21
نوع گزارش: فهرست به روز شده محدودیت های صادراتی محصولات کشاورزی کشورها منتهی به 23 مه 2023 | تهیه کننده: فاطمه علیزاده اغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1402/03/03
نوع گزارش: ایجاد سیاست های بهتر برای سیستم غذایی براساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی | تهیه کننده: فروغ کریمی امیرکیاسر | تاریخ انتشار: 1399/11/29