رویکردهای موثر برای تحقق هدف گرسنگی صفر در توسعه پایدار (با نگاهی به عملکرد کشورها)

نوع گزارش: رویکردهای موثر برای تحقق هدف گرسنگی صفر در توسعه پایدار (با نگاهی به عملکرد کشورها) | تهیه کننده: فاطمه علیزاده آغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1403/04/10

الزام مشارکت بخش عمومی و خصوصی برای کاهش ضایعات غذایی (شاخص ضایعات غذایی 2024)

نوع گزارش: الزام مشارکت بخش عمومی و خصوصی برای کاهش ضایعات غذایی (شاخص ضایعات غذایی 2024) | تهیه کننده: فاطمه علیزاده آغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1403/01/27

بررسی آسیب ‎‏پذیری امنیت غذایی جهان

نوع گزارش: بررسی آسیب ‎‏پذیری امنیت غذایی جهان | تهیه کننده: فاطمه علیزاده آغ اسمعیلی | تاریخ انتشار: 1402/05/15