در بهار 1400، قریب به 142 هزار تن گوشت قرمز تولید شده که نسبت به بهار 1399 حدود 71 درصد رشد کرده است. از این میزان، بیش از 50 هزار تن آن را گوشت گوسفند و بره و 81 هزار تن آن را گوشت گاو و گوساله تشکیل داده که تولید هر کدام از آنها، به ترتیب، نسبت به مدت مشابه سال گذشته 71 درصد و 73 درصد رشد داشته است.
در عین حال، طی این مدت، 522.4 هزار تن گوشت طیور تولید شده که سهم قابل توجهی (98%) از آن مربوط به گوشت مرغ و خروس بوده است. بیشترین وزن و تعداد لاشه های قابل مصرف مرغ و خروس در بهار 1400 به استان گلستان (55.7 هزار تن) اختصاص داشته است.
نظرات کاربران