مطابق آمارهای فائو، شاخص بهای مواد غذایی فائو که از ابتدای ژوئن 2020 روند صعودی را طی کرده، در ماه سپتامبر 2020 معادل 97.9 بوده که نسبت به ماه آگوست 2 واحد (معادل 2.1 درصد) و نسبت به سپتامبر 2019، 4.6 واحد (معادل 5 درصد) افزایش یافته است. مقدار شاخص مذکور در ماه سپتامبر 2020، به بالاترین میزان خود از فوریه 2020 رسیده است. قیمت های بالاتر روغن های گیاهی و غلات دلیل اصلی افزایش شاخص کل بهای مواد غذایی فائو در این ماه هستند. در مقابل، قیمت محصولات لبنی به طور کلی ثابت باقی مانده و قیمت شکر و گوشت از سطح ارقام ماه آگوست عقب نشینی کردهاند.
نظرات کاربران