براساس آمارهای فائو، در آوریل 2020، شاخص بهای مواد غذایی به روند کاهشی خود که از فوریه شروع شده ادامه داده است. در ژانویه 2020 شاخص بهای مواد غذایی به طور متوسط سطح 183 واحد را ثبت کرده بود که طی ماه های پس از آن به دلیل شیوع کووید-19، با کاهش قابل توجهی همراه شده و در نهایت در آوریل 2020 به 165.5 رسیده است. در ماه آوریل، به جز شاخص بهای غلات، که با کاهش جزئی نسبت به ماه مارس همراه بوده، سایر شاخص ها افت نسبتاً شدیدتری را تجربه کرده اند. بیشترین کاهش شاخص در آوریل 2020 مربوط به شکر بوده که نسبت به مارس همین سال افت حدود 15 درصدی را تجربه کرده است.
نظرات کاربران