شاخص جهانی بهای مواد غذایی در آوریل 2020

شاخص جهانی بهای مواد غذایی در آوریل 2020

icon glass متوسط زمان لازم برای مطالعه گزارش: 9.7 دقیقه
pdf download دریافت فایل کامل گزارش
QRCode

براساس آمارهای فائو، در آوریل 2020، شاخص بهای مواد غذایی به روند کاهشی خود که از فوریه شروع شده ادامه داده است. در ژانویه 2020 شاخص بهای مواد غذایی به طور متوسط سطح 183 واحد را ثبت کرده بود که طی ماه ‏های پس از آن به دلیل شیوع کووید-19، با کاهش‏ قابل توجهی همراه شده و در نهایت در آوریل 2020 به 165.5 رسیده است. در ماه آوریل، به جز شاخص بهای غلات، که با کاهش جزئی نسبت به ماه مارس همراه بوده، سایر شاخص ‏ها افت نسبتاً شدیدتری را تجربه کرده ‏اند. بیشترین کاهش شاخص در آوریل 2020 مربوط به شکر بوده که نسبت به مارس همین سال افت حدود 15 درصدی را تجربه کرده است.


فروغ کریمی امیرکیاسر

نظرات کاربران

نظر خود را بنویسید

23744
ارسال پیام