اقتصاد چین بعد از امریکا، بزرگترین اقتصاد جهان با تولید ناخالص داخلی نزدیک به 18 تریلیون دلار است. همچنین این کشور با واردات 2675 میلیارددلار و صادرات 3362 میلیارد دلار در سال 2021 به ترتیب رتبه دوم در واردات و رتبه نخست در صادرات کالایی را در بین کشورهای جهان به خود اختصاص داده است. در میان شرکای ..
در این اینفوگرافیک به سرمایه گذاری مستقیم خارجی در فصل نخست 2022 پرداخته می شود. سرمایه گذاری مستقیم خارجی(FDI) در جهان در فصل نخست 2022 به حدود 522 میلیارد دلار رسید که بالاترین رقم طی فصول مشابه در 5 سال گذشته بوده و نسبت به فصل قبل 37 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل نیز حدود 11 درصد افزایش داش..
در این گزارش ضمن ارائه چشماندازی از مهمترین شاخصهای اقتصادی کشور عربستان سعودی، نکاتی در خصوص وضعیت فعلی اقتصاد این کشور در زمینه رشد اقتصادی، تورم، موقعیت خارجی، دستاودهای مالی، ریسکهای کلان و همچنین چشم انداز اصلاحات ارائه میشود.
در این مطلب خلاصه وضعیت بازار پول در تیر 1401 مورد بررسی قرار گرفته و در آن به موضوعاتی از قبیل وضعیت پایه پولی، نقدینگی و عوامل موثر بر رشد آنها اشاره شده است.
در این اینفوگرافیک به وضعیت شاخص زیست پذیری در محیط های شهری در سال 2022 (برترین و ضعیف ترین شهرها) پرداخته می شود. تهران در میان 173 شهر مورد بررسی در این شاخص از عملکرد مناسبی برخوردار نبوده و در میان 10 شهر با بدترین عملکرد (رتبه 163) قرار گرفته است.
یکی از چالش های مهم اقتصادهای منطقه خاورمیانه و شمال افریقا (منطقه منا) تورم بالا و رشد اقتصادی کم است. بانک جهانی 4 راهکار را برای مهار تورم به اقتصادهای این منطقه توصیه کرده که در این گزارش به همراه ارائه چشم اندازی از رشد و تورم به تفکیک کشورهای صادرکننده و یا واردکننده نفت به این موضوع پرداخته ش..
در این مطلب به وضعیت واردات گروه ماشین آلات معدنی طی 4 ماهه 1401 بر حسب مبادی و تعرفه های مربوط و همچنین واردات جهان و اقتصادهای در حال توسعه منتخب پرداخته شده است.
سرمایه گذاری مستقیم خارجی (Foreign Direct Investment-FDI) یکی از منابع مهم تامین مالی دولتهاست و نقش مهمی در اقتصاد کشورها در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار( Sustainable Development Goals-SDGs) دارد. از منظر اقتصادهای میزبان، سرمایه گذاری مستقیم خارجی پتانسیل تقویت رشد و نوآوری، خلق مشاغل ب..
در این اینفوگرافیک، به بررسی وضعیت صادرات و واردات کشور طی 5 ماهه نخست 1401، روند ماهانه تجارت کشور تا پایان مرداد 1401 و همچنین وضعیت ترانزیت خارجی پرداخته می شود.
در این مطلب خلاصه وضعیت تورم مرداد 1401 با اشاره به روند تغییر ماهانه شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور طی سه سال گذشته و عوامل مهم اثرگذار بر افزایش شاخص در این ماه در مقایسه با ماه مشابه سال قبل، ارائه شده است. از جمله موارد بررسی شده در این مطلب آثار افزایش قیمت گروه کالایی نان، لبنی،..