مروری بر آخرین وضعیت متغیرهای اقتصادی داخلی و جهانی اسفند 1398
بر اساس نتایج حاصل از طرح دوسالانه آمارگیری باغداری مرکز آمار ایران که طی بازه زمانی 30 تیر الی 22 مرداد سال 1398 انجام شده است، مقدار تولید محصولات باغی (گیاهان دائمی) در حدود ١٣ میلیون تن برآورد شده که نسبت به سال ١٣٩٦ بیش از ١١ درصد افزایش یافته است. در این مدت میزان تولید محصولات پرتقال و نارنگی..
طبق گزارش سازمان جهانی غذا (FAO) شاخص کل مواد غذایی در فوریه 2020 برابر با 180.5 بود که اگرچه نسبت به ماه مشابه سال 2019 از حدود 8.1 درصد رشد برخوردار بود ولی به علت افت شدید بهای روغن های گیاهی و با شدت کمتر کاهش قیمت گوشت و غلات و تا حدودی جبران کاهش قیمت توسط افزایش بهای لبنی، نسبت به ماه ژانویه..
مطابق آخرین گزارش سازمان بین المللی کار، کم بهره گیری از نیروی کار بر زندگی 473 میلیون کارکن در سراسر جهان تأثیر می گذارد که این میزان، بیش از دو برابر تعداد افراد بیکار در جهان است. بیش از 630 میلیون کارکن در سراسر جهان به اندازه کافی از کار خود درآمد کسب نمی کنند تا بتوانند خود و خانوادههای خ..
گزارش «چشم انداز بخش کشاورزی برای سال 2019 تا 2028»، حاصل همکاری مشترک بین دو سازمان OECD و FAO است که یکی از بخش های مورد بررسی آن غلات است. در این مطلب، با بررسی این گزارش، پیش بینی هایی از وضعیت جهانی غلات برای دوره 2019 تا 2028 ارائه می شود و در صورت لزوم با دوره پایه (2016 تا 2018) مورد مق..
بر اساس گزارش چشم انداز جدید اقتصاد جهان که توسط سازمان همکاری های توسعه اقتصادی، OECD، در 2 مارس 2020 منتشر شده است، رشد اقتصادی جهان در این سال، با افت همراه خواهد شد. وفق این گزارش، با این فرض که پیک شیوع ویروس در فصل نخست سال 2020 در چین بوده و بروز آن در سایر اقتصادها از شدت کمتر و در عین حال..
زنجیره های جهانی ارزش، موتور توسعه اقتصادی و رشد تولیدناخالص داخلی جهان هستند و این زنجیره ها به منظور بهینه سازی هزینه و رقابت پذیری، طراحی شده اند. شیوع ویروس کرونا، نیاز بنگاه ها را برای تاکید بیشتر بر نحوه مدیریت تهدید ناشی از اختلال ایجاد شده در کارکرد درست این زنجیره، تقویت کرده است. د..